Comments are off for this post

Nu eu!

Scopul vietii noastre este adesea marcat de lucruri inguste, de obiective pamantesti care pot fi legitime, dar in acelasi timp, realizam ca sunt prea mici pentru planul imens pe care Dumnezeu il are pentru noi.
 
Daca mintea ti-e ingusta, vederile mioape si crezi ca totul este cuprins in patratica eului tau, daca te simti jignit si sari ca ars cand s-a vorbit ceva despre tine, esti mic! Esti mic! Esti viu! Asta e frumos! Un caine viu face mai mult decat un leu mort, spune Eclesiastul 9:4. Dar esti mic si Dumnezeu vrea sa ajungi la statura de om mare! La statura plinatatii lui Hristos Isus pe care nu-l mai deranjeaza vorbele rostite pe santuri, sau la telefoane, sau prin email-uri, sau pe bloguri, ci pe care il inalta planul cel mare al lui Dumnezeu pentru viata lui.
 
Caci „tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească” – Filipeni 4:8, nu altele. Cum se face ca te deranjeaza asa ceva? Nu raspunde la senzorul acesta! El ar fi trebuit sa fie mort! Charles Spurgeon spune ca: „Florile smereniei nu obișnuiesc să crească decât pe mormântul mândriei”.
 
Cum raspunzi in sufletul tau la stimuli de felul acesta? Cum raspunzi la jignire? Cum raspunzi la provocare? Cum raspunzi la neglijare? Vezi cum raspunzi si vei sti adevarul despre tine!
 
[extract – Nu eu!]
Fratii
Inaltare - Iosif, ia-ti bagajul!