Comments are off for this post

A Temple between temples

Care este cea mai mare si mai grea lupta la care este chemata fiinta umana? Lupta cu eul nostru! “Nu eu, ci Tu!” – aceasta este cea mai inalta chemare si adevarata batalie a vietii noastre. Tu lupti impotriva unui dusman prea greu de biruit. Nu ai cum sa-l invingi! Eul tau este o putere prea mare pentru tine, dar nu uita ca acolo, in gradina Ghetsimani, Isus a biruit eul!
 
Tu, in persoana, esti pentru cineva corabia de salvare, mai mult sau mai putin. Nu trata acest lucru superficial! Din aceasta perspectiva a putut Iosif sa spuna la intalnirea cu fratii sai: “Dumnezeu a schimbat raul in bine, iar eu nu am de gand acum sa ma intorc inapoi, sa schimb binele pe care El l-a facut in rau, razbunandu-ma pe voi.”
 
Doar oamenii care se cred Dumnezeu, fac rau, denunta si isi fac singuri dreptate. Pentru oamenii acestia, dumnezeul lor domneste in pumn si razbunarea le fierbe sufletul. Pentru Iosif, Dumnezeu este Cel care intoarce raul in bine. Raul facut de fratii lui s-a intors in bine pentru toti. Aceasta inseamna sa fii Templul Duhului Sfant.
 
Omul care si-a predat viata si a devenit Templu al Duhului Sfant, este acela prin care Dumnezeu salveaza lumea aceasta. Nu este un om de pe alta planeta! Acesti oameni sunt printre noi si sunt dintre noi! Tu trebuie sa te intrebi doar daca esti tu Templul Duhului Sfant? Aceasta este marea noastra intrebare!
 
Tu esti chemat de Dumnezeu, la o singura slujba pe pamant – sa fii Templu al Duhului Sfant, in care sa locuiasca Dumnezeu cu bucurie.
Let it be LIGHT - Promo
The Brothers