Ce ne motiveaza sa facem aceasta lucrare?

Dumnezeu a daramat bariere si a creat poduri prin Isus Hristos, ca sa avem o relatie cu Dumnezeu Tatal. Noi suntem un grup de crestini din Biserica Adventista de Ziua a Saptea care, cunoscandu-L pe Dumnezeu, nu am putut sa pastram doar pentru noi aceasta veste buna, căci aşa ne-a poruncit Domnul: „Te-am pus ca să fii Lumina neamurilor, ca să duci mântuirea până la marginile pământului.”(Faptele apostolilor 13:47) Invataturile noastre sunt conduse de pasiunea de a fi cu Isus, Fiul lui Dumnezeu care a venit sa vindece ce este bolnav, sa ridice pe cei cazuti si sa spuna ce nu s-a spus.

Venim de nicaieri si mergem catre nicaieri, fara credinta in Dumnezeu. Povestea vietii noastre isi dobandeste sensul doar atunci cand iubirea lui Dumnezeu este parte din ea.

Acum, mai mult decat oricand, oamenii au nevoie de speranta. Noi vrem sa raspundem iubirii nemarginite a lui Hristos prin implicarea neconditionata in aceasta lucrare.

Istoric

Pornit ca un proiect inedit pentru vorbitorii de limbă română, Jesus Market a fost lansat pe data de 28 noiembrie 2015, de un grup de oameni cu viziune si entuziasm, membri ai Bisericii Adventiste din Nordul Atlantei – Georgia, sub forma unei platforme social-media al cărei protagonist este binecunoscutul pastor Nicu Butoi. Inițiativa a fost întâmpinată cu mare susținere nu doar în Statele Unite, ci și în Europa și în alte părți ale lumii, precum: Canada, Australia, Rusia, Israel, Singapore, Argentina, Brazilia, Mexic, Chile, Venezuela, Egipt, Filipine, Kenya, Pakistan, s.a. Proiectul Jesus Market este susținut de voluntari ce doresc să participe la răspândirea mesajului Evangheliei.

„Lansarea Jesus Market a fost primită cu mult entuziasm și continuă să fie la fel de călduros susținută. În acea zi, mii de oameni au accesat site-ul și pagina de Facebook și au fost trimise sute de mesaje publice și private ca reacții de încurajare. În numai cateva săptămâni de la lansare există un extraordinar răspuns din partea multor comunități și pastori de a se implica. Se vor înregistra emisiuni de calitate, se vor organiza concerte și evenimente, se va lansa un post de radio și televiziune online, și totul va fi tradus în cele mai circulate limbi.“ a precizat John Tampa, coordonatorul acestui proiect.

_DGP0075

Platforma a fost conceputa ca un răspuns al evenimentelor actuale, al întrebărilor care nu și-au găsit încă un răspuns și este adresata nouă, celor care îl cunoaștem pe Isus și dorim să-l facem cunoscut tuturor oamenilor. Într-o societate consumeristă, vrem să oferim o alternativă plauzibilă pe care nu o poți refuza: Isus Hristos.

Din 26 decembrie, in fiecare Sâmbătă, de la ora 17:00, programul desfasurat LIVE în America, va fi preluat și pentru telespectatori, pe Speranța TV – canalul oficial al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Jesus Market nu își asumă difuzarea neautorizată a producțiilor video, indiferent de canalul de distribuție (online, TV, DVD, etc.) a căror protagonist este Pastorul Nicu Butoi, care este parte centrală a acestui proiect și a cărui activitate se leagă nemijlocit de această lucrare.